Wie is de trainer en jeugdwerker?

Ik ben Claire Westrup, 28 jaar en initiatiefneemster van Helder jeugdwerk. Ik geef alle trainingen, workshops en tevens ben ik al 10 jaar jeugdwerker.
Op dit moment woon ik in Vuren.

Mijn collega’s en studiegenoten typeren mij als gedreven en betrokken. Daarnaast ben ik gericht op kwaliteit en het verbeteren daarvan; voor de organisatie, mijn collega’s en de mensen die ik begeleid. Ik sluit makkelijk aan bij de jeugd. Hierdoor leggen zij hun vragen snel bij mij neer. Ook ouders geven regelmatig aan het gevoel te hebben dat zij gemakkelijk hun vragen kunnen stellen.

Meer informatie over mij verkrijgen? Kijk dan eens op mijn LinkedIn profiel.

Mochten er vragen zijn dan beantwoord ik deze graag! Neem dan vooral contact op via social media en/of per mail (claire@helderjeugdwerk.nl).

Wellicht tot snel!
Claire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *