Welkom

Welkom op de site van Helder jeugdwerk!

Op deze site zal je het aanbod vinden dat Helder jeugdwerk in Gorinchem en omstreken biedt. Jeugdwerk waaronder meidenwerk, outreachend, individuele lichte coaching, groeps-, vraag- en/of oplossingsgericht. Jeugdwerk in de breedste zin van het woord is mogelijk bij Helder jeugdwerk. Helder jeugdwerk werkt graag samen om op deze manier zoveel mogelijk kinderen en jongeren in Gorinchem en omgeving te bereiken. Zo werkt Helder jeugdwerk onder andere samen met jongeren welzijnswerk instelling YFC|The Mall Gorinchem. Kijk voor lopende activiteiten vooral eens op de Facebook pagina van Helder jeugdwerk.

Ook biedt Helder jeugdwerk trainingen aan voor iedereen die aan zichzelf wil en durft te werken. Deze trainingen gaan over het (her)vinden van je eigen kracht en wensen, weerbaar zijn en blijven, bewustwording en sociale en/of communicatieve vaardigheden.
 Rots en Water , Bootcamp 2.0 en diverse workshops maken deel uit van het vaste aanbod. Elke training zal op maat aangeboden worden en is juist daarom geschikt voor elke doelgroep. Kortom, bij Helder jeugdwerk is bijna alles mogelijk, er word gedacht in mogelijkheden.

Helder jeugdwerk wenst je veel plezier op deze site! Weet wel dat vragen en opmerkingen altijd welkom zijn!

 

Zakelijke gegevens

 KVK nummer: 59230452                        BTW nummer: NL203090615B01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *