Cup cakes voor de bewoners van de Rozenobel!

Soms is denken aan jezelf een noodzakelijk kwaad. Wanneer je niet zorgt voor jezelf kan je er ook minder goed voor een ander zijn. Wij hebben het hele jaar aan onszelf mogen denken en vinden het daarom wel eens tijd geworden om aan een ander te denken. Ben jij stiekem ook vergeten om aan een ander te denken dit jaar of vind je het gewoon leuk om een ander blij te maken? Lees dan vooral verder!

Tijdens de meiden activiteiten maken we veel gebruik van de Rozenobel. Dit is een dienstencentrum waar 44 seniorenwoningen aan gevestigd zijn. De ouderen zullen vast wel eens meegenieten van het pianospel van de meiden, geschuif van stoelen en enthousiaste spelgeluiden. We hopen dan altijd maar dat het meegenieten is en dat de ouderen hier geen last van hebben. Af en toe steekt 1 van deze ouderen zijn/haar hoofd om de hoek en de meiden laten dan altijd met veel plezier zien wat we aan het doen zijn. Vaak is het contact eenzijdig, de ouderen tonen interesse in ons maar we hebben nog nooit echt iets terug gedaan.  Maar daar gaan we nu verandering in brengen!

Wat gaan we doen? We gaan op 23 december cup cakes bakken, versieren en uitdelen aan alle ouderen die wonen in de Rozenobel. We zullen ze verassen en klein beetje extra warmte geven zo vlak voor de kerstdagen. Zorg dus dat je er bij bent op 23 december van 16.00 uur tot 17.30 in de Rozenobel. Alle meiden tussen 9 en 16 jaar zijn van harte welkom!

PS. Dit is de laatste meidenactiviteit in de Rozenobel in 2015. We zien elkaar weer in 2016 op 13 januari (12+) en op 20 januari (12-).    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *