Workshops

Helder jeugdwerk kan ook een workshop Rots & Water verzorgen. Uiteraard wordt deze workshop op maat gemaakt. Hierdoor is het voor iedere doelgroep mogelijk passende workshop aan te bieden. Hieronder een aantal korte voorbeelden van workshops die Helder jeugdwerk heeft gegeven of nog gaat geven.

Een basisschool in Gorinchem
Op deze school mag Helder jeugdwerk maandelijks een onderdeel in het lesprogramma “ontdek je talent” verzorgen. De workshop is afgestemd op een onderbouw- en een bovenbouwgroep. Beide groepen nemen deel aan de workshop die 1 uur duurt en gaan hierbij opzoek naar het talent “eigen kracht”.

Samen1, vrouwengroep, GorinchemGroepsfoto Samen1 workshop
De vrouwen van Samen1 hebben mogen
ervaren hoe je je kracht aan kunt spreken en waar je kracht zit door een workshop Rots & Water te volgen. Deze workshop heeft 3 uur geduurd. Hierdoor was er meer ruimte om op vragen van de vrouwen in te kunnen gaan. Hierdoor paste het programma nog beter bij de wensen van de vrouwen.

Een ziekenhuis
Bij het betreffende ziekenhuis heeft Helder jeugdwerk op de veiligheidsbeurs een workshop van steeds 10 minuten per keer verzorgd. De workshop was voor iedere medewerker toegankelijk en gericht op ervaren hoe sterk je bent wanneer je weet wat je wilt. Als afronding van de korte introductie hebben we een plankje doorgeslagen. Zo hebben de medewerkers een mooie herinnering aan hetgeen zij ervaren hebben.

Zoals te lezen is, zijn de workshops zeer divers in doelgroep, tijdsduur en in focuspunt. Benieuwd naar hoe een workshop eruit zou gaan zien aangepast op jouw situatie? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *