Voor de professional

Of je nou een aanstormend of ervaren professional bent iedereen kan weleens een extra zetje nodig hebben. De Rots & Water training zal voornamelijk als leuk en uitdagend ervaren worden en zal inzichten geven die zullen verbazen en door zullen werken op de werkvloer. Zeker voor professionals in het welzijnswerk, onderwijs en jeugdwerk zal Rots & Water voor meer rust en vertrouwen in het handelen zorgen. Ook is het heel goed mogelijk dat je die ene lastige cliënt of jongeren ineens beter begrijpt. Laat je verbazen door het effect van Rots en Water!

In teamverband als studiedag, teambuildingsmoment of om structurele strubbelingen aan te pakken.
We beginnen met een algemene kennismakingsronde. Daarna zullen we ingaan op wat Rots & Water is. Nu je daar een beetje een beeld van hebt kun je jezelf een doel stellen voor de training. Wat dat doel is voor jou? Alleen jij hoeft dat te weten! De rest van de training zal de invulling krijgen die de opdrachtgever wenst maar zal altijd vorm krijgen door de voor Rots & Water herkenbare actieve oefeningen en spellen. Uiteraard eindigen we de training met een spannende, stoere en krachtige oefening die voor iedereen geschikt is!

Helder jeugdwerk biedt ook trainingen aan voor professionals die in contact komen met kinderen en jongeren op individuele basis. Kijk hiervoor eens bij programma’s en trainingen.

Of u kiest voor trainingen in groepsverband of op individuele basis, wij maken de training en de offerte graag voor u op maat.