Meidenwerk

Speciaal voor meiden tussen de 9 en +/- 16 jaar is dit meidenwerk bedoeld. Gezellig met elkaar activiteiten doen zoals: bakken, creatief zijn, nagels lakken, dansen of lekker lui een filmpje kijken. Ook is er ruimte om lekker bij te kletsen over wat jou/jullie bezig houdt onder het genot van iets lekkers! Elke week doen we iets anders jij bepaald wat we gaan doen!

Uiteraard zijn jongens en mannen niet welkom op deze speciale meidenmiddagen!

Om zo goed mogelijk te kunnen doen wat jullie leuk vinden hebben we er voor gekozen om 2 de meidengroepen in 2 verschillende leeftijden te verdelen. Een groep voor 9-12 jaar en een groep voor 12-16 jaar. Kijk hieronder wanneer en waar de groep voor jouw leeftijd een activiteit heeft!

MeidenMall 12-
Wanneer: 1 keer in de 2 weken op woensdagmiddag (op de oneven weken).
Tijd: van 16.00 uur – 17.30 uur
Waar: in de Buurtkamer in de wijk Stalkaarsen (Dokter Hiemstralaan 77, Gorinchem).

MeidenMall 12+
Wanneer: 1 keer in de 2 weken op woensdagavond (op de even weken).
Tijd: van 19.00 uur – 21.00 uur
Waar: in de Buurtkamer in de wijk Stalkaarsen (Dokter Hiemstralaan 77, Gorinchem).

Er zijn geen kosten aan deze activiteiten verbonden!

De activiteit wordt in samenwerking met The Mall jongerenwerk georganiseerd. Er worden door The Mall nog meer meiden activiteiten georganiseerd. Dit in verschillende wijken en voor verschillende leeftijden. Nieuwsgierig? Klik dan vooral hier.

Misschien goed om te weten…

Tijdens de activiteiten kunnen er foto’s en/of filmpjes gemaakt worden. De foto’s en filmpjes worden altijd eerst aan de meiden zelf getoond. Zij zijn altijd de bepalende factor of de foto of het filmpje op social media geplaatst wordt. Voordat we dat met de meiden kunnen overleggen vragen we eerst aan de ouders om toestemming door middel van een formulier. Hierop zijn 3 opties aan te kruisen.
* Ik geef toestemming voor het maken van foto’s en het gebruik hiervan op Social Media.
* Ik geef toestemming voor het maken van foto’s en het gebruik op Social Media, mits mijn dochter onherkenbaar in beeld is.
* Ik geef geen toestemming voor het maken van foto’s.

Bij grote/algemene activiteiten mag je er vanuit gaan dat er foto’s worden gemaakt (niet zozeer door ons maar mogelijk door andere partijen). Als je niet wilt dat jouw foto’s op het internet verschijnen geef dat dan even voor of tijdens de activiteit aan. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat er een foto met jou erop op internet staat laat het dan even weten, dan worden de foto’s zo snel mogelijk verwijderd.