Daar gaan we dan!

Het nieuwe schooljaar is aangebroken. Er is veel gebeurd en er staat veel te gebeuren. Ik wil met jullie terugblikken op een drukke zomervakantie en vooruit kijken naar het komende schooljaar.

Wat is er in de zomervakantie allemaal gebeurd?
Een aantal van jullie zal het gezien hebben maar Helder jeugdwerk heeft een bijdrage mogen leveren aan de uitzending van nieuwsuur op 27 augustus. Een gedeelte van de uitzending stond in het teken van alle ontwikkelingen in Gorinchem. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de film.

Ook mocht Claire Westrup van Helder jeugdwerk een bijdrage leveren tijdens de verschillende zomerprogramma’s zoals het zomerfeest.

Wat staat er allemaal op de planning?
Er zijn een aantal activiteiten die gestart zijn en gewoon doorgaan. Het meidenwerk is hier een voorbeeld van! Voor meer informatie klik hier. Uiteraard gaat de huiswerkbegeleiding ook gewoon door! Iedereen is van harte welkom! Meer informatie is te vinden op deze site. Ook mag Helder jeugdwerk vanaf het nieuwe schooljaar in verschillende settingen Rots & Water aan gaan bieden. Op meerdere scholen (zowel middelbaar als basisonderwijs), voor instanties maar ook voor individuen. Nieuwsgierig naar wat Helder jeugdwerk voor u/je kan betekenen? Kijk eens verder op deze pagina of neem contact op via het contactformulier. 

Hieronder een kleine foto impressie van activiteiten die afgelopen zomer plaats hebben gevonden en op de planning staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *